Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще купувам джанти-съвет от вас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

@Колега MaxPayne
    Във последните постове не спираш да повтаряш как си дал пари за нови джанти и как със тези пари можеш да си купуш какво ли не.
    Аз какво да кажа за моите 18" König чисто нови и чисто нови гуми ?? Че едва ли не съм си купил още една кола ли?
    Това според мен е много грозно което изтъкваш , как едва ли само ти от всички които са писали по темата си със чисто нови джанти.

Мисля , че всички въпроси които са зададени по тази тема за джанти , болтове , фланци за със конкретния си отговор.Вече да тръгваме да дискутираме кой какви пари е дал за нови или стато е напълно безмислено.

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
    Според мен GTV-то пропорционално изглежда доста по-добре с джанти от 17" нагоре.

Така ги виждам аз нещата.Нищо лично към никой.

Поздрави
    Last edited by kpacuo; d.m.y г., 18:46. Основание: едит

Comment

Съгласен съм, но на мен моята ми изглежда прилично и с оригиналните 16".
      Винаги мога да изхарча 1200+лв. за нещо по-полезно за колата, отколкото за 17"+ джанти.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Дам , много си прав.Всеки сам решава как и за какво ще дава пари по Белисимата

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          Винаги мога да изхарча 1200+лв. за нещо по-полезно за колата, отколкото за 17"+ джанти.
          А така колега,ама върви обяснявай на комплексарите,че не на всяка кола вървят голям цолаж джанти!!!

kpacu Аудито е с 20 цола,ама то е друг клас!!!
          Като си купиш ГТВ тогава ще е по-логично да даваш мнение,щото с такива мнения ще превърнеш на някой колега колата в карикатура...На 156-ца е нормално 17-ки,на 166 може и 18-ки,на ГТВ-то признавам кат възможност и 17-ките,то си го пише и в книгата,производителя знае най-добре,но на мен не ми харесва със 17-ки.

Comment

A, aз съм си на мнение, че по-големите джанти стоят по-добре. И на мен със 17" или дори 18" ми харесват повече GTV-тата. Но не ми е приоритет, както казах вече.
            Иначе, ако не са оригиналните модели джанти, ей това ми е идеала за външен вид на едно GTV:

Мисля, че това са 17".
            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

тва мойта бре
              ГТВ къп лимитед пакет (без крилото), големи спирачки (моите не са нарязани), червена, 18-ки ОЗ

къде ги намирате тез джанти 17-ки по 1200 лв 4-те? дайте насам един два комплекта
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                тва мойта бре
                ГТВ къп лимитед пакет (без крилото), големи спирачки (моите не са нарязани), червена, 18-ки ОЗ

къде ги намирате тез джанти 17-ки по 1200 лв 4-те? дайте насам един два комплекта
                Aз затова съм писал 1200+лв.
                300лв. за джанта е нормално, за някакви обикновени, неособено маркови джанти.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

обикновени, неособено маркови джанти.
                  иначе една 18-ка от хубава марка е 600+ лв само джантата
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                    А така колега,ама върви обяснявай на комплексарите,че не на всяка кола вървят голям цолаж джанти!!!

Колега кажи ми че на това GTV не отиват 19" джанти... Аз не виждам какви комплекси избива един човек който иска колата да му е красива....ама явно проблема е в мен.

Съгласен съм всеки сам решава за какво да си харчи парите, познавам хора които карат с железни джанти и всичките пари си влагат под капака.

Comment

Колега кажи ми че на това GTV не отиват 19" джанти...
                      Малей, веднага да го махаш това грозното
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колега кажи ми че на това GTV не отиват 19" джанти... Аз не виждам какви комплекси избива един човек който иска колата да му е красива....ама явно проблема е в мен.

Съгласен съм всеки сам решава за какво да си харчи парите, познавам хора които карат с железни джанти и всичките пари си влагат под капака.
                        Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Малей, веднага да го махаш това грозното
                        Шшшш не слагайте снимки с повече от 16-ки, ааа кви са тия Голф Кънтрита тука .....

Comment

Колега кажи ми че на това GTV не отиват 19" джанти...
                          Това за мен не са 19 а 18 с по ниско ока4ване..
                          За мен ли4но пове4е от 17 и 8 ин4а широ4ина няма смисал и с по-малки гуми 205 прим. ина4е става тромава дига разход и др. само заради 1та гъзария...
                          п.п. това са 2 марки който са добри http://www.kerscher-tuning.de/raeder/ и http://www.braid.es/competicion/brai...aidcompeng.htm
                          Last edited by Zhivkov; d.m.y г., 18:29.
                          Spin City!

Comment

Колега джантите са 19" колата я има по чуждите форуми.
                            Attached Files

Comment

Working...
                            X